MYUNIVERSITY

Ada Semalam Yang Telah Kita Tinggalkan, Ada Hari Ini Yang Sedang Kita Cari, Ada Esok Yang Akan Nanti...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Temuduga Pertamaku

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Naib Cancelor
Admin


Posts : 44
Join date : 2008-03-13
Age : 35
Location : ampang

PostSubject: Temuduga Pertamaku   Tue Mar 18, 2008 12:57 am

Hai,

Saya buka tirai dulu..

saya nak ceritakan pengalaman pertama saya semasa mulakan kerjaya saya suatu ketika dulu

saya memulakan kerjaya pada umur 25 tahun di sebuah syarikat Berhad yang ternama. Mak eh masa interview, punyalah kecut perut sampai berpeluh-peluh. Masa saya start interview, penemuduga hanya speking sepenuh masa dan saya punyalah cuak, masa tu english memang berterabur, walaubagaimanapun saya cuba beri jawapan dalam kombinasi 2 bahasa. lantaklah...hihihih, memang pucat giler dan penemuduga hanya geleng kepala tengok siswazah masa kini yang tidak berkeyakinan.

Tapi akhirnya, aku diterima bekerja menjadi seorang eksekutif akhirnya..yahooooo!!, gembiranya rasa hati kerana aku tak bergelar Pengganggur Terhormat.


tata..

_________________
Naib Canselor
Back to top Go down
View user profile http://myuniversity.niceboard.net
 
Temuduga Pertamaku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MYUNIVERSITY :: Kerjaya :: Temuduga Pertama-
Jump to: